Download PDF by Heidi Aalbrecht,Pyter Wagenaar: 100 woorden waarmee je intelligent klinkt (Dutch Edition)

By Heidi Aalbrecht,Pyter Wagenaar

ISBN-10: 9045314959

ISBN-13: 9789045314952

Ben je wel eens jaloers op de eloquentie waarmee sommige mensen zich uitdrukken? Dat is helemaal niet nodig. wish met enkele welgekozen woorden bereik jij hetzelfde effect.

Geef je conversatie meer cachet met elegante en intelligente woorden zoals 'a priori', 'chargeren', 'flagrant', 'lacune', 'netelig', 'ravissant' en 'savoureren'. Je vindt ze in dit kleine woordenboek met 'moeilijke' woorden die je niet elke dag hoort of leest. Door deze woorden achteloos te gebruiken, wek je de indruk dat je een fenomenale woordenschat hebt.

Om daadwerkelijk clever te klinken, is het essentieel dat je de woorden op de juiste manier gebruikt. Daarom vind je in dit boekje niet alleen de betekenis van woorden, maar ook de uitspraak en voorbeeldzinnen uit de praktijk. Kortom: alles wat je nodig hebt om je vocabulaire een flinke oppepper te geven.

Show description

Read or Download 100 woorden waarmee je intelligent klinkt (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

New PDF release: Ziek van gezondheid (Dutch Edition)

Medicijnen zijn er om ziektes te bestrijden. Betekent de vaststelling dat we met zn allen meer medicijnen nemen dan dat we vaker ziek zijn? En ook het aantal mogelijke `ziektes of stoornissen neemt sterk toe. Dat stemt tot ongerustheid, wish in onze wereld is gezondheid de norm. Om normaal te zijn moet je gezond zijn en streven naar verbetering.

Nooit meer alleen (Dutch Edition) by Beatrice Meier,Annemarie Vlaming PDF

Vijf kennissen hebben geen zin meer om alleen te wonen en richten met elkaar een woongroep op. Philip was once tot zijn pensioen ruim dertig jaar arts in Afrika, zijn oude studievriend Harry zit nog altijd op de taxi, Ricarda heeft problemen met haar volwassen dochter, Uschi verkoopt worst en tegeltjeswijsheden en Eckart heeft de grafsteen van zijn vrouw meegebracht.

New PDF release: Zieken(t)huis (Dutch Edition)

Waar moet je op letten wanneer je je zieke buurman een bezoek brengt in het ziekenhuis? Welk cadeau kies je voor hem uit? Mogen de kinderen wel mee op bezoek? Zelfs op een palliatieve eenheid? Je collega zit in een rolstoel, maar jullie willen toch samen een leuke uitstap maken. Hoe pak je dat aan? Hoe maak je thuis een ziekenkamer klaar?

Additional info for 100 woorden waarmee je intelligent klinkt (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

100 woorden waarmee je intelligent klinkt (Dutch Edition) by Heidi Aalbrecht,Pyter Wagenaar


by Charles
4.1

Rated 4.72 of 5 – based on 26 votes